påpinden.dk

PaaPinden.dk - strikkehjælp til strikkeglade kvinder ...og mænd

søndag den 17. juni 2012

Stribet sjal

Jeg elsker at eksperimentere med farver og der er Kauni Garn jo helt forunderligt, for det kan jo kombineres på utallige måder.
Så jeg fik lyst til at strikke et sjal som jeg har lavet efter eget hovede. Det er lavet ifarve kombinationen Kauni Effekt Garn EY og EU, det er altid lidt spændende at se hvordan det kommer til at se ud, for det ved man jo aldrig helt.
Så mangler jeg bare at få skrevet opskriften ned, det er jeg bare ikke god til at få gjort,
Men jeg håber jeg får gjort det denne gang for så kan man jo bedre huske hvad man har gjort, hvis man ønsker at strikke lige netop dette sjal igen efter et stykke tid


På pindende lige nu er endnu et Kauni Sjal, og så strikket efter opskrift ud af mit hovede, jeg håber det bliver et sjal med vinger, det har jeg haft for øje da jeg udtænkte opskriften,
Denne gan har jeg eksperimenteret med Kauni EME og Kauni EI,
Jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at se ud når det er færtigt.

Jeg har redet mig nogle flere Magasiner af gamle Kreativ strik Hos stof 2000 til 20 kr stykket, her kommer lidt billeder, måske du bliver inspireret?


Hav en virkelig vidunderlig dag
De bedste hilsner MIKAUNIKA1 kommentar:

 1. Hejsa

  Sikken et flot sjal du har strikket. Hvis du får opskriften skrevet ned - og har lyst til at dele den - modtager jeg den gerne :-)
  Har længe ledt efter et let sjal med lidt farve - uden det bliver helt vildt "pædagog-agtigt" - og dit er da helt perfekt :-)
  Tak for en dejlig blog/hjemmeside
  Venligst
  Anita

  SvarSlet